spotfire-cloud-product-page-banner 960x332

 

Öppna upp och hitta ny information i all Er data. Rätt analys ger mervärden för framtiden.

Gör analyser snabbare, enklare och mer kostnadseffektivt än ni någonsin gjort tidigare. TIBCO Spotfire Cloud är en säker, driftsatt “full-version” av Spotfire Analytics. Njut av fantastisk visualisering, avancerad analytics och kompetent datahantering när du vill och var du än är. Reducera tidsåtgången för att komma igång och få de första resultaten inom några minuter. Med Spotfire Cloud, finns det inga interna infrastruktur diskussioner – om du vill så tar vi hand om det för dig. Vi erbjuder flera olika lösningar – allt från det att ni tar hand om hela strukturen själva eller situationen där TIBCO tar hand om hela installationen, driften och administrationen. Du kan i och med detta komma igång med Ert analysarbete fortare än ni tror och det ni kan inrikta er på är att hitta nya information utifrån era datakällor.

Oavsett om ni är enskilda användare, Stjärnanalytiker, ett distribuerat projekt team eller en stor organisation så finns det en Spotfire Cloud lösning för Er. Starta i liten skala och väx med behovet!

Spotfire Cloud Personal

Snabb och enkelt sätt att visualisera dina Excel filer men med den utökade funktionalitet och flexibilitet som Spotfire erbjuder.

Skapa fantastiska interaktiva visualiseringar direkt från din PC eller tablet. Det kan inte bli enklare. Du behöver inte ladda ner någon programvara – bara ladda upp din Excel fil via din browser så har du all fantastisk funktionalitet som Spotfire innehåller.

Spotfire Cloud Work Group

Robust och kostnadseffektiv analytics för mindre grupper eller företag samt det självklara verktyget för varje seriös analytiker.

Rätta lösningen för grupper av analytiker eller användare som har ett brett behov av analytisk funktionalitet. Web dash-board samt- Web baserad “Data discovery” för affärsanalytiker. Kraftfull data mashup som innehåller avancerade funktioner för djup analys och statistik. Finn värden, som du inte visste att ni har, i dina datakällor och låt organisationen få tillgång till detta.

Spotfire Cloud Enterprise

Robust analys plattform för hela företaget och/eller stora organisationersom som ger analys till samtliga användare över hela organisationen och detta både snabbt och kostnadseffektivt.

Spotfire Cloud Enterprise ger er en mycket säker och komplett implementation av Spotfire platform  i er egen server. Spotfire tar ansvaret för att sätta upp hela infrastrukturen inklusive Spotfire analys plattform och ni behöver inte fundera på all den ny kompetens om detta kan kräva. Hela installationen går på ett par dagar så ni kan vara igång i ert analysarbete nästan omgående. Om ni inte har plats i er egen server eller serverhall,  eller har begränsad budget för infrastuktur så kan TIBCO också ta på sig ansvaret att erbjuda detta som en packeterad tjänst och detta fortfarande i er egen server med samma höga säkerhet som om den fanns hos er. I det fallet så sköter TIBCO också  all system management.  Med detta erbjudande  når ni snabbt effektivitet inom analys inom hela företaget då detta levereras som en “Moln tjänst” som kan nås av alla.